Thema’s per week.

 
cursusvoorbeeld
 

Week 1 Kick- off: Week van verheldering van persoonlijke doelen, motivatie en de start van versterkende handelingen in de ochtend (ochtendroutine). Het doel van deze week is dat je inzicht krijgt in jouw ‘slechte’ gewoontes en direct aan de slag gaat met het opbouwen van een versterkende ochtendroutine. Ook starten we met de TDR weekplanning om meer structuur op alle gebieden in het leven te verkrijgen.  

Week 2 Cut the crap: Het onderwerp deze week is het elimineren van de onnodige dingen die energie en/ of tijd kosten. Denk bijvoorbeeld aan Social Media, slechte voeding en beslissingen (beslissingsmoeheid). Het doel is dat je meer energie overhoudt, doelbewuster leert leven en meer structuur in je leven aanbrengt.  

Week 3 I am a champion: Deze week wordt de ochtendroutine zo uitgebouwd dat lichaam en geest worden geprogrammeerd voor optimale prestaties de rest van de dag. Het effect van deze ochtendroutine is meer wilskracht, zelfvertrouwen, discipline, energie, focus, stressbestendigheid en mindfulness.  Door dit dagelijks te trainen blijven deze capaciteiten groeien. Dat is dan ook precies wat we de overige weken gaan doen zodat dit een gewoonte wordt.  

Week 4 Kies voor jezelf: Deze week leer je gelukkiger en energieker te worden door de juiste sociale relaties en te breken met slechte sociale gewoontes. Tevens wordt er aandacht besteed aan het volhouden van de Top Performance Lifestyle en de ‘draad weer oppakken’ na een terugval of dipje.  

Week 5 On&Off: In deze week staat productiviteit centraal. Je leert nu dé methode om mentale topprestaties te leveren. Verder worden handelingen voor mindfulness en stressreductie gedeeld.

 
Coursepage2.png
 

OFF WEEK (fictief week 6): Deze week telt als een pauze week om alle geleerde lessen te herhalen en de opdrachten / video's te bekijken die je graag nogmaals in wilt zien. 

Week 6 Sleep is everything: Deze week is de ‘rustweek’, zo heb je de mogelijkheid om de cursus ‘bij te werken’ of stof te herhalen mocht dit nodig zijn. Verder wordt het belang van slaap en rust benadrukt en krijg je tips om jouw nachtrust te optimaliseren voor betere prestaties en meer energie overdag. 
 
Week 7 Build: Vanaf deze week doen we er een schepje bovenop. In week 7 krijg je een nieuwe fysieke training waarmee je niet alleen jouw lichaam maar ook jouw geest traint. Zowel spieren als jouw wilskracht en zelfvertrouwen zal groeien. Het doel van deze week is dat je beter leert omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven, door het uitvoeren van een fysieke discomfortoefening.  

Week 8 Discomfort: Uitleg van mijn discomfortmethode. Deze week zal mentale discomfort centraal staan. De cursist leert om dagelijks ‘iets’ buiten de eigen comfortzone te doen en zo te werken aan zelfvertrouwen, durf en veerkracht. Tevens optimaliseer je hiermee jouw hormoonhuishouding.  

Week 9 Helweek: Ultimate performance: Deze week bouwen we de discomfort verder uit met als doel jou je volledige potentie te laten benutten. Als geintje noemen we deze week daarom de ‘helweek’.  

Week 10 Every day Top Performance: De laatste week van de cursus heeft als doel om jou de Top Performance Lifestyle die je jezelf hebt aangemeten voort te laten zetten. Hiervoor krijg je motivatie, tips en een aantal handreikingen. Maar het belangrijkste is dat je jezelf nu owner voelt van deze lifestyle, waarbij je met meer plezier en energie jouw professionele en persoonlijke doelen effectiever behaalt. 

 
leren_cursus_thedutchrebel
 

Note: Alle lesmateriaal uit de cursus blijft voor cursisten voor altijd beschikbaar. Zo kan je de learnings er weer bij pakken, zelfs wanneer je onverhoopt niet aan een opdracht of les toekomt.