'De nummer 1 complete geluk-, fitness-, voeding-, anti-stress-, lifestyle design video cursus. Want het één sluit het andere niet uit. Een cursus hoe je in de 21e eeuw het beste uit jezelf en je leven kunt halen.'

Er waren eens...

...zoveel mensen vol potentie en met ambitie, maar die het gevoel hebben dat ze niet vooruit komen en vast zitten.

Ze willen meer, ze weten ook dat er meer in hen zit, maar weten niet hoe ze dit uit zichzelf kunnen halen.

De Top Performance Video Cursus verandert dit. Herken jij jezelf hierin? Lees verder en/ of kijk onderstaande video [2 minuten].

 

 
 
 
 

De problemen van twintigers en dertigers en de gevolgen

drukke maatschappij

Ik wil niemand in een hokje stoppen, maar we kunnen niet om het feit heen dat er nog nooit zoveel twintigers en dertigers last hebben van vermoeidheidsverschijnselen of zelfs met een burn-out thuiszitten.

Verder ervaren veel mensen in deze leeftijd ontevredenheid en interne onrust. Dit komt mede doordat we dagelijks worden blootgesteld aan meer prikkels en keuzes dan ooit tevoren, daarnaast hebben we geleerd dat wanneer we er hard voor werken ‘alles mogelijk is’ terwijl nu blijkt dat dit echt niet altijd het geval is.

Verder houden we het ‘druk, druk, druk’ zijn in stand omdat we hier onze sociale status aan verlenen. (Sociale) druk maakt ons reactief en laat ons alles behalve het beste uit onszelf halen.

Wat de oorzaken ook precies zijn van deze negatieve lichamelijke en fysieke toestand, we hoeven ons niet zo te voelen.

 

Mijn verhaal & waarom ik deze cursus heb gemaakt

Waarom de Top Performance Lifestyle

Dit is dan ook de reden waarom ik deze cursus heb ontwikkeld. Ik wil met mijn no-bullshit aanpak helpen bij zakelijke- en persoonlijke groei. Ik wil goede mensen beter maken.

Ik heb zelf korte tijd die ‘druk’ ervaren, maar door mijn rebelse instelling ben ik hier niet lang in meegedaan. Ik wil en wilde wel alles uit mijzelf halen, het goed regelen voor mijzelf en ging op onderzoek hoe ik dit kon doen. Ik weet en ervaar hoe het leven anders kan zijn.  

In deze cursus heb ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen tien+ jaar gestopt. Bekijk de video waar ik mijn ‘waarom’ uitleg. ‘Mijn handen ‘schudden…’;) [1 minuut 13 seconden]

 

De gewoontes en routines die ik heb ontwikkeld en nog steeds dagelijks uitvoer zijn mijn 'geheimen' voor persoonlijk geluk en succes. Als ik mijn leven zo kan vormgeven en ontwikkelen, dan kunnen anderen dat ook. Het is namelijk geen geheim en ik ben zeker niet speciaal. Het is een kwestie van investeren in jezelf, afrekenen met slechte gewoontes en nieuwe versterkende gewoontes ontwikkelen.

 
 

Mijn volledige bio.

In 2016 ging ik samen met mijn vriendin op wereldreis. Banen en huis hadden we opgezegd en we vertrokken voor onbepaalde tijd en gaven ons leven opnieuw vorm. Tijdens het reizen coachte ik een aantal mensen, sommigen van hen online en zo kwam ik op het idee om de dingen die ik doe en weet tot een cursus om te bouwen. Check bovenstaande filmpje, geschoten op Bali tijdens de ontwikkeling van de video cursus. [45 seconden]

 
 

Met een top performance lifestyle haal je iedere dag het beste uit jezelf en werk je continu aan jouw gezondheid en ambitieuze persoonlijke doelen.

De lifestyle houdt ook in dat je geniet, spannende dingen onderneemt en een rustdag, een stuk taart of een keer uit de band springen horen hier ook bij. Veel mensen hebben moeite met dit laatste. Het is vaak alles of niets.

Deze cursus zorgt ervoor dat jij je dagelijks als een winnaar gaat voelen...

 
 

Stap voor stap ga jij jouw Top Performance Lifestyle vormgeven

Investeren in jezelf op mentaal, fysiek en voeding gebied om zo gelukkiger, zelfverzekerder, meer energie en minder stress in jouw leven te hebben.

 

Wat leer je?

Bart kloosterhuis lichaam en geest
 • Top Performance mentaliteit en effectiviteit
 • Verbetering van je fysiek, gezondheid en energieniveau
 • Vergroten van je mentale capaciteiten met technieken voor wilskracht en zelfvertrouwen en het elimineren van onnodige b.sh*t
 • Stress tegen te gaan en focus te vergroten
 • Ultieme kennis over gezonde voeding, effectieve lichaamstraining en slaapoptimalisatie
 • Routines waarmee je jouw doelen gaat bereiken
 • En meer...
 

Wat houdt de cursus in?

De cursus is een emailcursus met guides en video’s gefilmd in verschillende delen van de wereld met tips, tricks, hacks en learnings.  

De cursus is goed te volgen op computer, tablet en mobiele telefoon en op jouw eigen tempo.

Gedurende 10 weken ontvang je iedere week drie e- mails (maandag, woensdag en zaterdag) met betrekking tot het weekthema.

Klik hier om naar een beschrijving van de weekthema’s te gaan.

 

Iedere week ontvang je guide(s) en info over het onderwerp van die week en een wekelijks workoutschema.

Je werkt met een TDR weekplanning om gestructureerd aan jouw doelen te werken. Verder bevat de cursus een workoutinstructievideo, recepten, tips voor optimale voeding voor (zeer) actieve personen.

Totaal bevat de cursus 7,5 uur aan video materiaal, 10+ guides, 10+ recepten, 10+ mind & body workouts, yoga, een guided meditation en meer...

 

 

Gemiddelde tijdsbesteding per mail

 • 10 tot 20 minuten aan video materiaal
 • 15 tot 30 minuten aan Guides & informatie
 • 15 tot 30 minuten aan opdrachten & challenges.
 
 

Hoe werkt het? 

Wanneer jij je opgeeft voor de cursus ontvang je de betalingsgegevens en start je de eerst volgende maandag. 

 

Voor een kleine sneak piek, laat je Email achter en ontvang de gratis Body & Mind Workout Guide

 

De filosofie achter de cursus: Het buffet

'Investeren in jezelf is dé investering met het hoogste rendement.' 

Wanneer je als een Top Performer door het leven gaat ben je de beste en gelukkigste versie van jezelf en verzilver je jouw kansen.

Maar wat voor jou werkt hoeft niet hetzelfde te zijn als voor een ander en wat Top Performance is voor jou is ook persoonlijk.

Zie deze cursus dan ook als een buffet. 10 weken lang wordt jou van alles voor geschoteld, zoals versterkende routines, workouts en opdrachten. Jij proeft van alles wat en gaandeweg bepaal je zelf wat je het ‘lekkerst’ vindt en creëer je jouw eigen Top Performance Lifestyle, ook voor na die 10 weken

Lars is ondernemer en ex cursist. Sindsdien is hij enorm gegroeid, mentaal, fysiek maar ook zeker grote stappen business-wise.

Ontmoet Melvin en luister wat hij van de cursus vindt...

Dan voordat jij je aanmeldt…

Zorg er wel voor dat je 100% gemotiveerd bent. En dat je aan het werk wilt om jouw leven te veranderen. Zo ja: dan is deze cursus iets voor jou!


 

Al meer dan 500+ mensen gingen je voor.

Meer dan 500 mensen hebben deze cursus inmiddels gevolgd en er wordt constant gekeken hoe de cursus verbetert kan worden.

 • Ondernemers/ZZP-ers
 • CEO's/Founders
 • Leidinggevenden
 • Trainers en coaches
 • Ambitieuze starters
 • Jong talent
 • Mensen die vrij en gezond willen leven

De belangrijkste voorwaarde

is dat jij de wil hebt om te leren, aan jezelf wilt werken, buiten je comfortzone durft te treden en de volgende stap in je leven wilt maken. Zowel op werk als privé gebied.

 

Lees de ervaringen van o.a. Joffry, Hans, Shanice, Liz, Sven, Gijs en meer...

 


 

...wat de belofte van deze cursus voor jou kan betekenen.

Stel je voor dat je de cursus hebt afgerond, de beste versie van jezelf bent en je alle bruikbare tools en technieken je eigen hebt gemaakt en dus tot Top Performance in staat bent. Wat kun je dan doen? Wat ga je doen?

 

 

Prijs.

 • Ik wil de cursus toegankelijk maken voor iedereen met ambitie maar wel wil ik dat je committent toont.
 • Voor slechts 97,- kan jij jouw leven naar het volgende niveau tillen.
 • Dit komt neer op maar 7,70 per week! om meer uit jezelf en je leven te halen... Minder dan een paar sneakers. Aan de prijs zal het dus niet liggen...
 
 

Voorwaarden: Niet goed? Geld terug garantie. Ik wil uitsluitend mensen blij maken en ontwikkelen.

 
 

Maar...

...er zijn duizend redenen te bedenken waarom je vandaag niet de stap gaat nemen om je levensstijl te verbeteren.

Een van de grootste l*l smoezen is dat 'ik het zo druk heb!' of 'dat ik niet zeker weet of het iets voor mij is!'

Maar wanneer ga je wel die stap nemen? Wanneer ga je wel jouw leven in eigen hand nemen? 

 
“Someday” is a disease that will take your dreams to the grave with you.
If it’s important to you and you want to do it “eventually,” just do it
— Tim Ferris
 
 

Recap.

 • Een 10 weekse mail en video cursus die start op de eerst volgende maandag na het bestellen
 • Iedere maandag, woensdag en zaterdag ontvang jij de nieuwste mail met opdrachten, info, guides en video's om je te begeleiden naar de beste versie van jezelf
 • Gemaakt voor ambitieuze mensen die alles willen leren hoe ze door slimme gewoontes / routines / voeding / mentaal en fysieke optimalisatie het maximale uit zichzelf kunnen halen
 • Gemaakt voor mensen die op de toppen van hun kunnen willen leven en presteren
 • De cursus blijft ook na de 10 weken beschikbaar
 • Niet goed? Geld terug garantie. Ik wil uitsluitend mensen blij maken en ontwikkelen.
 
 
 

High five.

500+ (and counting) Top Performers