Testimonials.

Onderstaand een aantal* testimonials van (ex) cursisten over de Top Performance Cursus

 
 

*De aanmeldingen zijn onwijs toegenomen en de testimonials hierdoor (nog) niet up-to-date.

 

 

Gezien in & gewerkt met

gezien in
lizette zeeman top performance

Lizette Zeeman, ondernemer (vertellis.nl), schrijver & mede oprichter van de Top Performance Cursus

'Ik heb sinds de middelbare school een relatie met Bart. Naast zijn levenspartner ben ik ook mede verantwoordelijk geweest voor het creëren van deze cursus. Als prototype prestatiejunk haalde ik in één ruk door mijn Gymnasium, Universitaire studie (Msc) en dwong ik een traineeship af bij Rabobank Nederland. Daar ging het mij ook voor de wind alleen merkte ik dat ik te hard ging, ongelukkig werd en tegen een burn-out aan zat, en dat op 23 jarige leeftijd.

Na intensief aan mijzelf te hebben gewerkt samen met Bart, de wereld over hebben gereisd en in Azië een meditatie cursus heb gevolgd (amper eten, verboden te praten en iedere dag 8 uur mediteren) heb ik onwijs veel over mijzelf en het leven geleerd. Deze diepe dalen en de kennis om hier weer uit te komen zijn mede door de ontwikkeling die ik met Bart heb doorgemaakt tot stand gekomen.

Ik hoop dat je net zo veel plezier hebt bij het volgen ervan als wij bij het creëren! Liefs, Liz.'

Lars_blokdijk_dutch_rebel

Lars Blokdijk, ondernemer van o.a. coworkparadise.com & vertellis.nl

'In dit traject heb ik echt een transformatie door gemaakt. Als ondernemer en 'persoonlijke ontwikkelingsjunkie' was ik heel benieuwd hoe veel ik aan de cursus zou hebben aangezien ik al aardig wat on- en offline training had gevolgd.

De toepasbaarheid is enorm en de manier waarin de cursus is opgebouwd is uniek. Laagdrempelig maar toch professioneel. Enthousiast en grappig maar toch serieus. Je wordt vrij gelaten en toch krijg je reminders om er wel prioriteit van te maken.

Ik ben onwijs dankbaar, het is wellicht één van mijn betere investeringen geweest!'

Shanice_the_dutch_rebel

Shanice van der Sloot, Online Community Coordinator at Green Office

'De Top Performance Cursus heeft mij laten inzien hoe ik negatieve dingen om kan zetten in iets positiefs en daardoor alleen maar kan groeien als persoon.

Ik ben Bart dankbaar omdat ik door de cursus in kleine stappen in een korte tijd veel dingen in mijn leven heb kunnen veranderen die ik na de cursus ook zal blijven doen.

Ik heb mijn dagelijkse routine kunnen veranderen waardoor ik veel effectiever aan het werk kan! Nogmaals bedankt.'

Sam van den Brink, roeier

’Bart heeft voor mij een belangrijke rol gespeeld in het tot stand komen van mijn topsportmentaliteit, of zoals hij dit noemt de Top Performance Lifestyle.

Niet alleen tijdens het wedstrijdroeien, maar juist in mijn dagelijks leven pluk ik hier de vruchten van. Ongelofelijk bedankt daarvoor!’

Joffry Schiebel, International Sales Manager Scotch & Soda en oprichter van Kamiazi

'Verhelderend, Doeltreffend, Aanstekelijk. Voor mij heeft het mijn ogen doen openen en doe ik nu dingen waarvan ik eerst dacht er geen tijd/energie voor te hebben. Dit geeft mij meer voldoening en maken voor mij de 'moetjes' in het leven makkelijker.

Bart neemt je bij de hand op een zeer enthousiaste en overzichtelijke manier. Zijn video's werken aanstekelijk waardoor je er elke keer weer voor wilt gaan. Hij maakt inzichtelijk wat belangrijks is in het leven en hoe je dat moet aanpakken. 

Hoe kun je hobbies, passies, sociaal leven en werk combineren en er het meest uithalen? Hoe bouw je meer structuur in je leven en maak je keuzes die jouw meer energie opleveren? Volg de cursus en je zal net als ik versteld staan wat het jou kan opleveren...'

Sijmen Post, accountmanager bij beleggingsinstituut

'De belangrijkste verandering die de cursus bij mij teweeg heeft gebracht is dat ik d.m.v. discomfort oefeningen leer om te gaan met stressvolle situaties en mij hierdoor stap voor stap steeds zekerder voel dat ik mijn doelen ga behalen!

Ik ben dankbaar voor het feit dat ik door de cursus me gesterkt voel en dat ik goed op weg ben invulling aan mijn leven te geven zoals ík het wil en niet hoe andere het willen. Ik heb zelfs na 10 jaar weer contact gelegd met mijn vader en dat voelt goed.'

HANS VAN WAKEREN, INTERNATIONAL FACILITIES PROJECT MANAGER & LEVENSGENIETER

'Met een discipline die gaandeweg werd vervangen door een enthousiaste routine, heb ik de 11-weekse Top Performance Cursus gevolgd. De drie-wekelijkse contactmomenten gedurende de cursusperiode zijn vooral sterk door hun gecombineerde inhoud: heldere toelichting per mail, ondersteunende video’s en zeer bruikbare naslag downloads. De materie is direct toepasbaar en voor mij vooral ook geloofwaardig. Daarbij liggen tempo en intensiteit van het toepassen van de tools en tips geheel bij jezelf, dus de druk is zo groot als je zelf prettig vindt. 

Een aanrader! Ik pluk er inmiddels al merkbaar de vruchten van, de cursus gaat lekker lang doorwerken tot ver na afloop ervan...'

Victor Trouw

Victor Trouw, DJ en werkzaam bij Bilfinger

’Ik kan mijn problemen óf goed te lijf gaan óf beter accepteren. Dit is slechts een van de voorbeelden waarmee Bart mij heeft geholpen.

Ik denk dat ik door onze vele gesprekken en zijn coaching positief gevormd ben als persoon. Hier ben ik hem heel erg dankbaar voor.’

Sven Nijssen Testimonial.jpg

Sven Nijssen, account manager bij NESTIP

'De cursus van Bart is in korte tijd een verrijking van mijn leven gebleken.

Ik ben veel  productiever geworden en voel ik mij super fit. Ik vertrouw volledig in het effect van deze wijze van leven. Ook ben ik mij bewuster geworden van de stappen die ik nog kan maken in  mijn persoonlijke ontwikkeling, fysiek en mentaal, en op het gebied van voeding.

Door de energieke, persoonlijke, open en positieve wijze van communiceren maakt Bart het erg plezierig om deze cursus te volgen. Wat mij betreft een 'must do' voor een ieder die het maximale uit zichzelf wil halen!'

Melvin Little, Trainer HD bij Pepperminds NL & Internationaal

'Eerst dacht ik dat dit niets voor mij zou zijn. Ik ben niet echt van de digitale dingen en met online cursussen had ik al helemaal geen ervaring.

Zelf ben ik van beroep trainer bij een sales bedrijf, zowel in binnen als buitenland en als nog ben ik echt onder de indruk van de cursus. Zo erg dat ik Bart heb aangedragen bij het MT team. Sindsdien is de Top Performance Cursus een deel van ons bedrijf. Super bedankt en keep up the good work Bart!'

Veltman_Guido

Guido Veltman, Project Manager arcadis

‘Bart durft zich buiten de gebaande paden te begeven en weet met zijn inhoudelijke expertise en met zijn vrijdenkende geest mij altijd weer te inspireren.’

Gijs Henfling

Gijs Henfling, Operationeel Manager

De Top Performance Cursus heeft voor mij echt impact gemaakt in mijn leven. Ik ging een pittige periode door met verhuizing, mijn functie die kwam te vervallen en mijn vriendin die net met een nieuwe baan begon.

Door de cursus leerde ik de tools om in deze lastige tijd de structuur te bewaren. Ik kon een goede persoonlijke balans vinden en de stressvolle situaties was ik de baas en daar ben ik de cursus (en Bart) dankbaar voor! 

Mentaal en fysiek ben ik gegroeid en met nieuwe inzichten over mezelf en het leven heb ik de cursus afgesloten.

Reyer_Klepper

Reyer Klepper bedrijfsleider/ projectleider WildeboerBouw en PronkBouw

'Afgelopen jaar was een heftig jaar, waar ik uiteindelijk heel positief op terug kan kijken.

In januari heb ik de stap naar bedrijfsleider gemaakt binnen een middelkleine bouwonderneming.

Dit heeft mij vanaf dag één veranderd door de velen mensen die iets van mij willen en de collega’s waar ik ieder moment van de dag voor klaar dien te staan.

Ik heb dit het eerste half jaar geheel over mij heen laten komen wat uiteindelijk in combinatie met lange werkdagen voor veel stres heeft gezorgd.

In de zomer van dit jaar ben ik samen met mij vriendin gestart met de TP cursus van Bart.

Dit leverde mij als pro suikergebruiker al heel snel resultaat op, geen suiker in combinatie met de ochtend-workouts zorgde direct voor een enorme boost..

Dankzij de TP cursus kan ik mij nu prima staande houden in lastige situaties, heb ik het overzicht, functioneer ik beter en kom ik stabiel de dagen door.'