F.A.Q. Top Performance Cursus.

# 1 Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is niet voor iedereen, alleen voor echt ambitieuze mensen die het beste uit zichzelf en hun leven willen halen. Om je wat meer inzicht te geven: de cursisten van ronde 1 zijn o.a. ondernemers, managers, maar ook bijvoorbeeld starters/jong talent die de volgende stap willen zetten. Het zijn mensen die meer tijd en energie over willen houden voor familie, vrienden, dromen en doelen.


# 2 Wat als ik merk dat de cursus niets voor mij is, krijg ik dan mijn geld terug?

Ja. Sterker nog, ik ben er zo heilig van overtuigd dat iedereen baat heeft bij deze cursus dat ik de cursus vergoed voor 110% van het aankoop bedrag, mocht je niets aan de cursus hebben gehad.


# 3 Wanneer is het juiste moment om met de cursus te starten?

Naar mijn idee is het altijd het juiste moment om aan jezelf te werken. Hier wacht je niet mee tot na je vakantie of wanneer het minder 'druk' is. Als Top Performer werk je continu aan jezelf, dus ook op vakantie. Het is een Lifestyle. Mocht 'drukte' en tijdgebrek jouw bezwaar zijn, deze cursus leert je 'drukte' voor eens en altijd managen.


# 4 Wat kan ik van de cursus verwachten?

Een inspirerende en motiverende mail en video cursus waarin ik je alles leer over hoe jij het beste uit jezelf en je leven kunt halen, zowel op privé als op werkgebied. 


# 5 Het lijkt me wel tof maar ik ben niet heel erg digitaal ingesteld, is dit een probleem?

Nee. Als jij weet hoe je jouw Email kunt openen en hoe de 'play' knopt werkt dan kan jij de cursus volgen. Het is expres zo simpel mogelijk gemaakt, zonder poespas.

Het gaat om de inhoud en een fijne 'experience' zodat je optimaal kunt profiteren van de kennis.


# 6 Ik ben heel erg 'druk' dus ik weet niet of ik iedere week alles kan volgen. Is het nog wel mogelijk dat ik de cursus volg?

Ja. Ten eerste is het een Lifestyle cursus wat betekend dat er rekening mee is gehouden dat alle cursisten presteerders zijn een veel dingen ondernemen. De cursus is van 10 weken naar 11 gegaan mede om er een 'Catch Up' week in te bouwen. Verder zitten er geen deadlines aan opdrachten, het is jouw cursus en jouw lifestyle. Je kunt zelf bepalen wanneer je iets opstuurt en wat je er uit haalt.

Ook blijft de cursus voor volgers beschikbaar nadat de 11 weken voorbij zijn. Dit doe ik zodat jij altijd later nog een keer onderwerpen en thema's kunt herhalen. Ik wil dat deze cursus impact gaat maken op jouw leven.


# 7 Ik ga over een aantal weken op vakantie/een weekend weg. Kan ik dan wel de cursus volgen?

Ja, zie het antwoord van nummer 5.


Heb je een vraag over de TP Cursus maar staat deze er niet tussen? Mail of app mij:

Bart@thedutchrebel.com

+31 (0)6 43820069