I’m a rebel with a cause
 

Over mij

'Een mix van Tim Ferris / Tony Robbins / een Digital Nomad / Freedom Lifestyle Designer...'

- (ex) Top Performance Video cursist

Niet je gemiddelde carrièrepad

 

Mijn naam is Bart Kloosterhuis en de dingen doen 'zoals het hoort' en de gebaande paden volgen passen niet zo bij me. 

Mede hierom heb ik een (korte) carrière als 'Gamer' achter de rug, wilde ik stoppen met mijn Gymnasium om in Italië te gaan voetballen, heb ik na mijn Gymnasium niet willen studeren (ruzie met mijn ouders tot gevolg) omdat ik geloofde dat ik zelf meer kon leren dan op een studie.

Als een moderne Socrates stel ik alles in twijfel, van school systemen tot de schijf van vijf en heb ik de tik om overal het 'waarom' achter te willen weten. 

Dit is niet altijd even gemakkelijk geweest voor mijzelf en mijn omgeving, maar dit heeft me wel gevormd tot wie ik nu ben.

Inmiddels run ik meerdere (succesvolle) bedrijven en projecten en zit ik (nog) in de leeftijdsgroep 'onder de dertig'. Een rebelse en soms lastige millenial zonder 'papiertje'...

Mijn missie is 'mensen meer uit zichzelf en het leven te laten halen' en ik geloof er in dat de rebellen van nu, de mensen die de norm niet volgen maar voorbij streven, de toekomst hebben.

 
No change without a rebel
Bart_kloosterhuis_tesla

De website

Staat vol met kennis over voeding, fitness en breinwerking. Mijn drive is om anderen te helpen meer uit het leven te halen. Daarnaast ben ik ook zakelijk actief & in te huren om de brug tussen 'oud' en de krachtigste generatie van nu, 'de millenials', te verbinden om meer succes te beleven.

 

 

Hoe kom ik aan deze kennis?

 

Ik bestudeer Top Performers uit verschillende vakgebieden – rebellen die de dingen anders durven doen: ondernemers, managers, sporters, artiesten, en meer – om de gewoontes, routines en handelingen uit te pluizen die hun succesvol maken. Vervolgens deel ik dit op mijn website.

Verder lees ik iedere dag. De boeken die voor een positieve impact hebben gezorgd in mijn leven staan vermeld in mijn online bieb.

Ik schrijf artikelenheb een tijd terug wat podcasts opgenomen, verzorg live & online Performance programma’s voor bedrijven, ben ik mijn boek over 'Discomfort' aan het afronden en (last but not least) mijn paradepaardje:

 

Mijn Online Top Performance Video Cursus

Deze cursus is gemaakt om mensen de handvatten te bieden die last hebben van vermoeidheidsverschijnselen of zelfs met een burn-out thuiszitten.

Deze cursus is gericht op ambitieuze mensen die de volgende stap willen maken in hun leven, zowel op werk als op privé gebied. Mensen die meer uit zichzelf en het leven willen halen.

 

O.a. gewerkt met

Bart_Kloosterhuis_gezien_in


 
 • Ondernemer / Coach / en al 3+ jaar een boek aan het schrijven die maar niet af komt ;-)

 • 7+ jaar ervaring als trainer en coach

 • Oprichter van Vertellis

 • Op landelijk jeugdvoetbal bij Telstar en voetbalstage Italië Calcio Piacenza (2006)

 • Prof gamer League of Legends

 • Voeding- en krachtmaniak

 • Autodidact: Na het gymnasium geen studie meer gevolgd

 • Hekel aan de zin: 'Zo hoort het!'

 • Houdt ervan nieuwe culturen te leren kennen, 35+ landen bezocht

 • Stef Stuntpiloot: Private Pilot License training gevolgd in Nieuw-Zeeland

 • Survival liefhebber

 • Geïnteresseerd in neurowetenschap en oud-Aziatische wijsheden

 • Menselijk proefkonijn: Alles wat ik schrijf/coach/etc. heb ik zelf uitvoerig getest

 • Whiskey & chocolade fan

Vragen: bart@thedutchrebel.com