'Waarom ben ik op aarde?' Kom er in 10 minuten achter

The meaning of life...

´The meaning of life´, ´waarom we op aarde zijn´ en ´de zin van het bestaan´ zijn top zoektermen op Google,  Youtube en de andere populaire zoekmachines.

De obsessie en het malen waarom we op aarde zijn is eeuwen oud, toch weten we ´het´ nog steeds niet...

Twijfelen en ongelukkig zijn

Het twijfelen aan jezelf en het leven dat je leidt zijn ingrediënten voor een ongelukkig bestaan. Voor velen. De leeftijdsgroep van 18 tot en met 35 is de groep die hier het meest over nadenkt en ook het meest met stress- en stressgerelateerde ziekten kampt.

Eén van de bronnen hier.

Zullen we het ooit weten?

Naar mijn mening zullen we het nooit weten, tot het moment dat je jou laatste adem uitblaast en terugkijkt op je leven. Dan pas kun je concluderen of het 'zin' heeft gehad wat je hebt gedaan. Wel kan een positieve blik op alles wat je overkomt, zowel goed als slecht, je verder helpen.

The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away.
— Pablo Picasso

Daarnaast geloof ik sterk in het investeren in jezelf op voeding, mentaal, fysiek en sociaal gebied. Wanneer iemand dit doet zal hij of zij de beste versie van zichzelf worden en kwaliteiten, passie en talenten ontplooien en benutten. 

Nieuwsgierig naar dit 'investeren in jezelf' principe? Bekijk dan deze pagina waarin ik daar meer over uitleg.

Binnen 10 minuten het antwoord op je (levens)vraag

Om je een duwtje in de juiste richting te geven: Onderstaand filmpje van Adem Leipzig over het ontdekken van jouw missie op aarde, gaat je helpen. In 10 minuten ben jij nog nooit zo dichtbij het ontdekken van het onontdekt bare als voorheen. Check de TEDx.